serenity
Kayıtlı Üye
F-16 ya sahip olursam birgun alirim Petlasi..bence petlas al petlas adamlar F-16 lastiği yapıyor)))))))))))))
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
F-16 ya sahip olursam birgun alirim Petlasi..bence petlas al petlas adamlar F-16 lastiği yapıyor)))))))))))))
kesinlikle primacy alin derimBugün bütün bayileri aradım Anadolu yakasında.. Hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı diyor. Michelin Primacy3 205-55-16 lastiğe 8 taksitle 210 TL gibi fiyat aldım.. Bu arada bugün işten gelirken Bridgestone bayisi gördüm ona sorayım dedim. Ordada Turanza ER300 mone 205 TL fiyat aldım.. Şimdi kararsız kaldım.Ne yapayım? Hep bildiğim Michelin iyidir diyorum ama diğer tarafta bu adamlar bu arabaya Bridgestone taktıysa o da bu araçla gayet verimlidir diyorum. Siz ne dersiniz? Yarın buluşmaya yeni lastiklerle geleyim diyorum.Hangisini taktırsam acaba?
Yazlık alacağım..Kışlığa pek ihtiyacım olmuyor şimdilik..sen yazlıkmı istiyorsun kışlıkmı?
Abi şu değerlere bakınca ve dediğin gibi kendini kanıtlama durumu olunca Michelin diyorum yine ben de galiba..süleyman michelin al devam et kendini kanıtlamış nede olsa