Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
petlas da iyiymiş ekomonik olsun ve de tatminkar olsun...sonuçta hayata bağlama noktası biryerde... yol sesi falan nasılEkonomi diyorsan Petlas şuan bemin aracımda 18 inç jantlarımda takılı v desen gayette memmunum
petlas da iyiymiş ekomonik olsun ve de tatminkar olsun...sonuçta hayata bağlama noktası biryerde... yol sesi falan nasıl
murat kardeşim ben petlasın kışlıklarını kullanıyorum çok da memnunum yazlıklarını bilmiyorum ama petlas baya yol katetti ha şunuda söyleyim [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] de kışlık almıştı o hiç memnun degildi hatta degiştirip yenisini aldı çünki yolda çok savuruyo demişti sanki çamurdaymışım edasıyla kayıyo demişti bilirkişi ye müracat etmişti ve lastik hatalı çıkmıştıpetlas da iyiymiş ekomonik olsun ve de tatminkar olsun...sonuçta hayata bağlama noktası biryerde... yol sesi falan nasıl