LeonRider
Kayıtlı Üye
Ben böyle birşey kastetmedim zaten Emre İstediğin araca bin banane. Bende kimsenin bindiği aracı övmek için yorum yapmak zorunda değilim. Beğenmiyorum, yorumlarımda bu yönde. Sen beğenip almışsın, saygı duyarım. Sizde benim yorumlarıma saygı duymalısınız.
---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Şu an Leon'dan çok daha fazla satılan bir araç, Cupra TDI. Bu mu beğenilmeyen araç? İnternete düştüğü anda satılıyo. Ki görünüş zevk meselesi. Bana göre Leon ve yeni Civic HB, şu an en kötü dizayna sahip 2 araç.
İnsanlarda spor dizel araç gibi bir beklenti var. Hemde uygun fiyata. Cupra TDI bu ihtiyacı karşılayan bir araç. Leon arayan birisi zibille Leon bulabilir. Cupra TDI'ı istediğiniz zaman alamazsınız da. Çünkü çok satılan bir araç. Satılığa çıkarıldığı anda birileri kapıyor. Demekki Leon'dan çok beğeniliyo..
Yorumlarına saygı duyuyoruz Ayberk tabiki ama şuda bi gerçek insan aracında gidişi kadar görünümü de olsun istiyo İbiza malesef bu konuda iyi değildi eski kasasında... 1.4TSI lar bence çok başarılı araçlar tabi buda benim fikrim ben Leon alırken Golf6 piyasada olsaydı dizel olarak kesinlikle tercihim o olurdu fakat Golf5le kıyasladığım zaman Leondan çok daha memnunum Golf5 e Polo 9N e ısındığım kadar ısınamamıştım açıkcası ses yalıtımı çok zayıftı ve yakışını anlatmama bile gerek yok Emre Aracında şuan bir depoyla 700km yapıyorki ekonomik yönden çok iyi bir değer yeni bir araç için he gidişine gelince ileride tatmin etmezse bi el atarız bu arada izolasyon olayıda ben Leonda çok zayıf görmüyorum izolasyonu! bence başarılı
Bu arada Emre sen kışlık lastikleri takmıştın sanırım oda ses yapabilir.....