Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Laptop tavsiye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba dostum yaklaşık 1 yıldır Packardbell kullanıyorum ve gayet memnunum her bilgisayar gibi oyun oynarken ısınıyor fakar diğerleri kadar değil ayrıca fanı touch ped in alt kısmına yakın koymuşlar yana ufluyor fakat daha sağlıklı.bi bak istersen ben aynı özellikte 17'' olanını buldum senin için internette,bendebi 15 '' lik

PACKARD BELL İ5 6GB 500 GB 17" 2GB Ekran Kartı GittiGidiyor'da 49849307

Sağlıcakla kal...

HP'den uzak durmanı tavsiye ederim. Yeni model olan G serilerinde soğutucu kanalları cihazın biraz altına doğru denk geldiğinden içerideki sıcak havayı dışarıya atmamıyor. Cihaz çok ısınıyor ve donmalara, kapanmalara neden oluyor.
i5 işlemciler çok başarılı, i7 hala çok ısınıyor fakat Toshibanın bir modelinde bu sorunu biraz olsun çözmüşler, fiyatıda 3000-3500TL civarlarında.
Asus alabilirsin. Yada Dell. Dell'in eve servis hizmeti de mevcut. Bence o fiyat aralığında başka markalara pek bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt