memet_one
Administrator
Teşekkürler biraz uzak ama oraya götüreceğim sanırım.
Anadolu yakasında bal garaj var tavsiye ederim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Teşekkürler biraz uzak ama oraya götüreceğim sanırım.
TeşekkürlerAnadolu yakasında bal garaj var tavsiye ederim
Teşekkürler Mehmet iyi tavsiye bugün acc yaptık. Şerit takip için kamera arızalı çıktı buna dikkat etmek, temin edip tekrar gideceğim.Anadolu yakasında bal garaj var tavsiye ederim
Güncel malzeme ücreti nedir hocam? Kamera + cam vs ?Teşekkürler Mehmet iyi tavsiye bugün acc yaptık. Şerit takip için kamera arızalı çıktı buna dikkat etmek, temin edip tekrar gideceğim.
Henüz şerit takip tamamlanmadı. Önce cam değişimi gerekiyormuş. Onu kaskodan halletmeye çalışıyorum. Kamera montaj aktivasyon için 2500 TL fiyat aldım bir yerden.Güncel malzeme ücreti nedir hocam? Kamera + cam vs ?
Cam değişimi kaskodan nasıl yapıldı? Kırılması mi gerekti yoksa şerit takipli cam ile değişim mi talep ediliyor?Merhabalar, bugün sonunda montaj ve aktivasyon tamamlandı. Yaptırmayı düşünen arkadaşlar için parça kodları şu şekilde;
Malzeme Parça Kodu Tedarik Şekli Ücreti Not LinkRadar Kamera 3QD 980 654 A Aliexpress 61,20 USD Set şeklinde alınabilir Kablo Aliexpress 15,00 USD Kablo Ön Cam 575 845 011 BHNVB Doğuş Oto 1.530,00 TL Kasko Değişiminde Fark 254,00 TL Koruma Kapağı 3G0858633 82V Doğuş Oto 55,00 TL Koruma Kapağı 3G0858634 82V Doğuş Oto 55,00 TL Kapak 575868437A 82V Doğuş Oto 64,00 TL Montaj 500,00 TL
Buradaki en önemli düşünce camı değiştirip değiştirmeme konusunda emin olmanız. Eğer kafanızda bir şüphe yoksa, montaj camın değişimi ile başlıyor.
Aktivasyon sonrasında eklenen özellikler,
- Cam Değişiyor
- Eski camın üzerindeki yağmur sensörü sökülerek yeni cama takılıyor.
- Dikiz aynası yeni cama takılıyor.
- Radar'a ait kablo demeti,tavan döşemesinden,sol A sütünündan geçirilerek canbus hattına montajı yapılıyor.
- Radarın Cama montajından sonra kodlama yapılarak tamamlanıyor.
ÖNEMLİ;
- Şerit takip
- Tabela okuma sistemi
- Uzun far asistanı, şeklinde
Araçta çarpışma önleme sistemi bulunmalı
merhaba 2015 model seat leon Fr aracım için ( şasi no:VSSZZZ5FZGR080299) sizin yaptığınız sistemi yaptırmak istiyorum,ön camı değiştirdim ancak benim araca takılan kamera 5Q0 980 553 G veya E veya F kodlu(kamera sizin gibi ortada değil yanda biraz farklı- bendeki yuva ayakları farklı) olması gerekiyormuş Ankara'da bu kameradan bulamadım diğer olan illerde ise 1500tl.üzerinde,( resimlerini sizinle paylaşacağım),bana nasıl bir yol gösterirsiniz?tekrar ön camı değiştirmem gerekir mi?benim model için uyumlu tek cam modeli bu mu acaba?yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimMerhabalar, bugün sonunda montaj ve aktivasyon tamamlandı. Yaptırmayı düşünen arkadaşlar için parça kodları şu şekilde;
Malzeme Parça Kodu Tedarik Şekli Ücreti Olumsuz BağlantıKamera Radarı 3QD 980 654 A aliexpress 61,20 USD Set şeklinde alınabilir Kablo aliexpress 15.00 USD Kablo Ön Cam 575 845 011 BHNVB Doğuş Oto 1.530,00 TL Kasko Değişiminde Fark 254,00 TL Koruma Kapağı 3G0858633 82V Doğuş Oto 55,00 TL Koruma Kapağı 3G0858634 82V Doğuş Oto 55,00 TL Kapak 575868437A 82V Doğuş Oto 64,00 TL Montaj 500,00 TL
Buradaki en önemli düşünce camı değiştirip değiştirmeme konusunda emin olmanız. Eğer kafanızda bir şüphe yoksa, montaj camın değişimi ile başlıyor.
Aktivasyon sonrasında eklenen özellikler,
- Cam Değişiyor
- Eski camın üzerindeki yağmur sensörü sökülerek yeni cama takılıyor.
- Dikiz aynası yeni cama takılıyor.
- Radar'a ait kablo demeti,tavan döşemesinden,sol A sütünündan geçirilerek canbus hattına montajı yapılıyor.
- Radarın Cama montajından sonra kodlama yapılarak tamamlanıyor.
ÖNEMLİ;
- Şerit takip
- Tabela okuma sistemi
- Uzun far asistanı, şeklinde
Araçta çarpışma önleme sistemi bulunmalı