37fbli
Kayıtlı Üye
bana nan dedin yok sana araba maraba de puhahapuhahapuhahapuhaha
puhahapuhahapuhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
S40 = 2007 Ford focustan 10.000TL pahalı ama hala aynı otomobil?
iki araçtan jetta 1.4 tsi 140 hp yi 3 sene kullandım
a4 üde zaman zaman kullanma fırsatım oluyo bu motorunu
hertürlü jetta diorum ben yaş çok önemli bu devirde 4*4 2004 model 7 senelik alan kişi en az 3 4 sene binse 13 14 senelik araba o zamann bnzn fiyatını düşünürsek satarken 4 model daha genç araçmı satılır yoksa 14 senelik 4*4 1.8t mi satılır karar sizin
iki araçtan jetta 1.4 tsi 140 hp yi 3 sene kullandım
a4 üde zaman zaman kullanma fırsatım oluyo bu motorunu
hertürlü jetta diorum ben yaş çok önemli bu devirde 4*4 2004 model 7 senelik alan kişi en az 3 4 sene binse 13 14 senelik araba o zamann bnzn fiyatını düşünürsek satarken 4 model daha genç araçmı satılır yoksa 14 senelik 4*4 1.8t mi satılır karar sizin
durun arkadaşlar bu abim öğretmen onu en iyi ben anlarım deniz abim sen hyundai yi sattın şimdi bu arkadaşlar ona bu para verilmez falandı filandı diyolar da yazın ankaradan arkadaşım geldi aynı araç 2008 di sanırım renk falan mükemmeldi süspansiyon gidiş ki arkadaşım audi yi sattı bunu aldı ben çok beğenmiştim benimki bozuk zeminde kütük gibi jetta uçak gibi ki uzun yolunu düşünemiyorum...!!! birkere şunu sorayım benim leonu şu an 30 a müşterisi var!!!şimdi bu da tsi dsg 140 lık jetta diyosunuz çok ki bide 21000 km de!!!!!!hangi tsi leoncu leonunu 35 den aşağı bırakır bu sitede???bu araç 50 000 tl lik araç!!!belki de daha fazla!!!şimdi abim bulmuş kız gibi araç almayın deyip 100 000 de araç gösteriyonuz gariban öğretmenime...deniz hocam alacak yıllarca masrafsız binecek bu araç temiz ise 37 de verilir 1-2 den bişey olmaz...ama 43-44 e de passat tsi bulunur yani bizim emreler sattı...abi ben al derim açaaaa ÇOK YAKMIYOSA...dsg dizel leon da çok ekonomik olurdu yaniama bu araç mükemmel makine...bide ekran taktırdınmı ooo tadından yenmez...
Deniz abi bu 37-38K TL gibi rakamlar varsa kafanda en az bi kaç farklı markanın sıfır araçlarına yönebilirsin kanımca..
bu araç içinse fiyatı 34K civarı olsa makul olurdu..
allahına kurban zümrem.. ver coşkuyu bea... şaka maka 1 haftadır beynim sulandı vallahi..bi yandan okuyorum twincharge motorları vw üretimini durdurmuş, bi yandan bu paraya başka bişey olurmu...bilmiyorum kafam çok karışık..