Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kumho sert lastik olduğundan yol sesini fazla alır. Sonradan şikayetçi olabilirsiniz?
Bunun yerine daha yumuşak hamurlu uygun fiyatlı Hankook'a yönleneilirsiniz.
istanbul yolları çok kötü olduğu için ve aracım da performanslı olmadığı için ben lastiğe çok para vermek istemedim..2 ay önce ortalama bir fiyatlı ama çokta kötü olmayan lastik arıyordum..kumholar orta ayarda dendi hep..bende baya araştırdım ciddi bi şekilde ve 2010 senesinden önceki üretimlerle 2010 ların ve 2011 (eğer varsa piyasada) hamurlarının çok farklı ve daha kaliteli olduğunu öğrendim.genelde kumholar için yağmurlu havalarda çok sakat deniyordu ama benimkilerde hiçbir sorun yok 2010 ekim ayı üretimi olduğu için...2010 yılı üretimlerden alırsanız çok iyi olur..ben 4 tane 225/40/18 kumho ecsta sport u 680 e aldım 6 taksit