Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kötü bir pazar sabahında kötü bir kaza yaptım..

kardesim cok gecmis olsun.. kaza hic bir zaman geliyorum demiyor maalesef, ummadigin anda kayip gidiyorsun :(

su siralar yerler inanilmaz kotu.. cok dikkatli olmak gerekiyor. ben her gece isten 11 gibi cikiyrum ve maslak-zincirlikuyu arasindaki yolda inan 50 yi gecmiyorum.. cunku o kadar lanet bir asfalt var ki araba 4. viteste bile patinaj yapiyor, 50 ile fren yapinca abs devreye giriyor..

Allah daha beterlerinden korusun..

kardeşim çok geçmiş olsun şimdi gördüm burda
haber verseydin oralardaydım gelirdim hemen
var mı yapacagımız bişey ?

çok geçmiş olsun bende buna benzer bi kaza yapmıştım sabah asfaltta çiğ oluşuyor farkedemiyorsun yavaş gitsen bile frene hafif dokunsan araba kayıyor :(

herkeze teşekkürler..

evet sürekli 4çeker araç , şahsen ben o kazayı nasıl yaptıgıma yanıyorum araba falan onemı yok herseyın yenısı gelır. polislerde şaşırdı 4 ceker araba nasıl kayar diye bende dediö bende oyle sanıyodumda hıc bı arabaya guvenılmezmış. değişik birşey oldu kilitledi kendini araba dümdüz gitti.

enteresan, neyse saglık olsun :)

aynen rıza katılıyorum sagolasın

kardeşim çok geçmiş olsun şimdi gördüm burda
haber verseydin oralardaydım gelirdim hemen
var mı yapacagımız bişey ?

sagolasın , hallettık işlemleri işte bugun tutanak falan gelıcek. memurlarla ugrastık kaza yetmezmıs gıbı dıyo anlam veremıyorum bu kazayı sen yapmadın, alkollu bırı yaptı bunun ıcınde mahkemeyle ugrasırsınız falan fılan

Çok üzüldüm Ali..Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun :(

ali geçmiş olsun kardeşim allah daha beterinden saklasın inşallah

Geri
Üst Alt