Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Downpipetan itibaren son susturucuya kadar komple Supersiprint egzos....Harika ses muhteşem performans + tüv onaylı 🙂 hiç bir sorun yasamassınız ne polisle nede muayene de ....Fiyat 1750 tl😱key:
gayet memnun kaldım hatta hala aracın üzerinde takılı.. 😉 ama farklı bir marka alıcagım için satıyorum komple downpipe ta dahil olucak bu sistemde sahibindenede ilan verdım...sağol
Süpersiprint cat back son susturucu set olarak komple satılık tüv onaylı 4500 tl ye taktırdıgım bu sistemi aracı satılıga cıkardıgım için söktüm 2500 tl veriyorum 1 aylık sıstem fr aracımdan söktüm 0532 242 08 27 den ulasın
[doublepost=1469958634,1469958597][/doublepost]@zafa38
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.