Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu çok çirkin be abi forma giydirsen ?
Türkiye Basket Forması Al 2 tane hem arabanı fanatiklerden de korursun hem ayrı bi hava katarkardeş ver bi alternatif hemen alayım bekletme hadi!!!
Türkiye Basket Forması Al 2 tane hem arabanı fanatiklerden de korursun hem ayrı bi hava katar
Valla abi çok haklısın , oturulacak yere harici bi minder belki olur. Bende de var aynı düiünce ben öle yapmayı düşünüyorummde asıl kısım oturma kısımları orayı nasıl koruyacaz benim asıl amacım resimde gösterdiğim kısım
hem fanatiklerden korumaya gelince türk düşmanlarını ne yapacaz, bi bayrak aldım aracıma asmak için de asmaya korkuyorum, kimseye güven olmuyor, eve astım ben de...
Aynen var da nasıl çözebiliriz ki koltuk kirliliğini?Koltukta hava yastığı varsa kaza aninda sıkıntı olabilir.