Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bence de al...ucuz etin yahnısı yavan olur kaliteye önem veriyomusunuz bilemem...artık 2017 yenı model aracların kol dayamaları var piyasada talep olmayınca bulunması zor oluyorÇok teşekkür ederim abi ilgin alakan için. Kolçak kaliteli duruyor almayı düşünüyorum. Satıcıyla iletişime geçip alacam. Çok sağolun
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temin etmedim orjınal...2007-2009 arası boyleabi bir şey daha soracam kusuruma bakmazsan. Yolladığın fotoğraftaki vites topuzunu nerden temin ettin
parça kodunu bulursam bakayım servis etkasından kaç para...körüğünle beraber takım satılıyorFotoyu yolladığıbızdan beri ebaydan ona da bakıyorum bulamıyorum ama çok şık duruyor
serviste yedek parça kısmında almanya siparişli alabilirsin ebayda yok..şimdi baktım 186 lira beğendiğin vites kolunda parça kodu var linkte incele..hepsi orjınal ispanya fabrikadan halkaAbi direk ebaydan link yok mu? Çok zalım duruyor bu