Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim dediğim yer büyük, ben sana yarın haber veririm onun yanındaki Ziebart firmasıyla aramız yıllardır iyi kendisi arayıp bilgi alırım sana dönerim. Peki ne zaman gelip taktırmayı düşünüyorsun?
herkese selam
ümit bende 2001 leon var 1 yıl önce aldım hiç lpg takılmamıştı tabi benzinle kullanmak beni çok aşacağı için aldığım gibi lpg taktırdım izmit sanayii sitesinde lovato taktırdım 1 yıldır kullanıyorum (20.000 km oldu ) ilk bakımını dün yaptırdım filitresini değiştirdim (20.000 km de değişmesi gerekiyor) ve bu süre zarfında hiç bir sıkıntı yaşmadım ne geçişlerde ne performansta (maşallah diyeyim ) yani senin anlayacağın ben çok memnun kaldım ben tavsiye edebilirim eğer düşünürsen seni yönlendiririm hatta müsait olursam beraber gider görüşürüz.Bana numaranı yollarsan seni ararım telefonda detaylı görüşebiliriz.