Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Serbay sanırım sen oraya çok gittiğin için sana ilgi biraz fazla ama gerçekten berbat bi yer... Orda başıma geleni biliyorsunuz teyp kodu almaya gittim servis sorumlusu aracı görür görmez şu cümleyi kurdu; ''Bu aracın pert kaydı var dimi'' Ya sanane arkadaş sen işine baksana... Geçen gün bi arkadaşa Ford fiesta bakmaya gidiyorz yolumuzun üzeri gel bide ibizaları gör dedi ilk aracı olucak... Gittik satışa adam ilkokulda şiir okuyan çocuklar gibi saydı 1-2 soru sordum onlarıda yüzeysel hızlıca cevapladı ayrıldı yanımızdan kaldık öylece... Sonra gittik Fordda fiesta için arkadaşım 42 bin tl ye anlaştı...türkiye genelinde 4 servis kullandım keleşler kadar kötüsünü ve ilgisizini görmedim ama kocaelide oturduğum için malesef zorunlu kalınca yine gidiyorum. en son gittiğimde eleman bi alteanın tamponunu liftin ayağına çarptı sonra birşey olmamış gibi geri gelip devam etti araçtan indiğinde eğilip tampona bile bakmadı. Tercih senin ama istanbula yakınsın araştır ve o tarafta biryerlere git derim