Apocalyptica
Kayıtlı Üye
Cuma günü 1. yıl bakımına gidicem orda söylicem bakalım ne olacak. daha önceden araba 1 haftalıkken daha direksiyondaki fabrikadan yanlış monte gelen golf kumandası vardı onu değiştirdiler ve airbag i çıkarıp kumandayı taktılar. ondan sonra uzun yola giderken bir aylıkken arabada bu ses geldi. daha önce götürdüm ama sorun yok dediler.
Ve benim sinir olduğum nokta ustalara göre ( ki bence ustalıkları tartışılır) araçta belirgin kullanma bozukluğu meydana gelene kadar bu tür şeyleri kusur olarak görmüyorlar.
Eminim garanti bitince değiştirelim derler Hizmet anlayışlarından ve yardımcı olma pisikojilerinden hiç memnun değilim... (Tabiki Kaysri ÖZSA için konuşuyorum...)
Ve benim sinir olduğum nokta ustalara göre ( ki bence ustalıkları tartışılır) araçta belirgin kullanma bozukluğu meydana gelene kadar bu tür şeyleri kusur olarak görmüyorlar.
Eminim garanti bitince değiştirelim derler Hizmet anlayışlarından ve yardımcı olma pisikojilerinden hiç memnun değilim... (Tabiki Kaysri ÖZSA için konuşuyorum...)