Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klima sorunu

Evet bu kadar kisa surede 2 yillik bir araçda çok anlamsiz , sistemde kılcal çatlak olabilir , garanti devam ediyorsa yetkili servise klima sistemini bir kontrol ettirin derim.

Zaten kaçak varsa sisteme yeni gaz basilamiyor.

Bir de hiç mi sogutmuyor yoksa çok az mi ?

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Malesef hiç soğutmuyor, garantisi de yeni bitti ama bakalım belki bi jest yaparlar :/

Tamamen boşalma (kaçak )yada çökme (uzun sure kullanilmamasi) ihtimali var o zaman.

Uzun süreler klima acilmayinca cökme yapabiliyor , aslinda kışın arada bir sogukda calistirmakta fayda ama malesef yapmiyoruz.

Servisin yardimci olmasi gerekir.

Olmassa Bosch Car Service lerde 30 dk icinde gaz basilabilir.

arkadaşlar iyi haftalar hepinize,
Açtığım konuya istinaden cevap veren arkadaşların da haberi olsun o kadar zahmet edip cevapladılar, :) bahsetmiş olduğum sorun kompresördenmiş arkadaşlar :( şaka gibi yani bilemiyorumda 2 yıllık araçta kompresor nasıl bozulabilir ve bahsettiklerine göre maliyeti çok da yüksek ama garanti biteli 2 ay olduğu için (?) iyi niyetten baya bi düşüreceklermişş..:/ bir de araçsız kaldım ikame araç da vermediler çok enteresan değil mi ? Servisim izmir mbu bu arada..

Tekrar teşekkürler..

Gecmis olsun akıl mantik isi degil 2 senelik araçta kompresorun bozulmasi , imkaniniz varsa baska yerede baktirsaydiniz keske belki kasnak yada bilyelerdedir sorun.ama teslim ettiniz sanirim.

Ibizlarda bu sorun cikabiliyor baska forumlardada denk gelmisti.

1.000 tl civari parcasi.

Eger gercekten kompresor ise Seatin buyu ayibi garanti bitmis de olsa baska yetkili servislerinde hakkinizi araya bilirdiniz.

Yada musteri hizmetlerinden sikayet ile baslayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Gecmis olsun akıl mantik isi degil 2 senelik araçta kompresorun bozulmasi , imkaniniz varsa baska yerede baktirsaydiniz keske belki kasnak yada bilyelerdedir sorun.ama teslim ettiniz sanirim.

Ibizlarda bu sorun cikabiliyor baska forumlardada denk gelmisti.

1.000 tl civari parcasi.

Eger gercekten kompresor ise Seatin buyu ayibi garanti bitmis de olsa baska yetkili servislerinde hakkinizi araya bilirdiniz.

Yada musteri hizmetlerinden sikayet ile baslayabilirsiniz.

Bıraktım malesef sorun süratle çözülsün diye :( Yok zaten şunu hissettim tamamen farkındalar durumun garantinin bitmiş olması da bu sorunu etkilemez çünkü zaten bu kadar kısa zamanda olamayacağının onlarda farkında ve ücret almıcaklar diye düşünüyorum belki cüzi bir miktar işçilik olabilir.. Yani çok üzücü bir durum oldu benim için ..

Tekrar gecmis olsun , bazen böyle şansizliklar yeni araçlarda da olabiliyor.

Insallah cok fazla ucret talep etmezler, garantisi biten araclara malesef sahiplenen yetkili servisler yok denecek kadar az.

yeni nesil son teknolojı vag aracların kompresörün kasnağı ekstradan kayışa da bağlı...sürekli kasnak dönmekte bağımsız değildir.hal böyle olunca kompresörlerin bozulması an meselesi...arabayı çalıştırdıktan sonra teyp,klima vs şeyleri aktif edin.klima açıkken kontak basmayın.elektrikten gelen yuksek akım bozabiliyor.eskiden motordan alırdı gücü aracın cekişi düşerdi,şimdilerde yarı elektrik yarı motordan gücünü alan klima cok cabuk bozulabiliyor

günaydın arkadaşlar,

Sorunla ilgili nihai sonuç şudur; İzmir mbu ya bırakmış olduğum aracımın, doğuş otonun garantisi biten araca uyguladığı sözde iyi niyet kapsamında 3000 tl lik masrafın %70 ini karşılayacağı ve sonuç olarak 850 tl civarı gibi bir ödeme yapacak olduğumu bildirmeleri :) Ne diyeyim bilemiyorum ama yapıcak da birşey yok.. Daha büyük promlemler yaşamamam dileğiyle ;)

Günaydin , hadi bununla gecmis olsun.

Parca zaten 800-1000 tl servis en azindan onu cikarmis :cool:

Geri
Üst Alt