Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla yağa bir ara baktım şimdi yine bakarım ama sanırım karışmıyor.su nereye gidiyor inan bilmiyorum) ama 1 hafta -10 günde bir 1 lt su eksiltiyorYağa su karışması falan mı var mı su nereye gidiyor yani hiç kendin baktın mı su nereye gidiyor diye
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ankara ostim veya istanbula uğramak lazımOnu çok iyi araştırmak lazım sağlam çıkma yada yurt dışına bakmak lazım
sağol kardeşim tavsiyelerin benim için önemli.Bence normal değil benim araçta 200.000 kmde ama maşallah'ı var suyuna ne zaman baksam tam sen yinede kendin bi kontrol yap damlayan bi yer var mı yoksa yağın içine mi gidiyor diye
çok teşekkür ederim dediğiniz yönde baktıracağımbuhar olup ucuyor termostatı kontrol edin...ya da borular kirec pislik bağlamış sirkalasyon olmuyordur..bence borular tıkalı astım olmuş su eksiltmiyorsa hortumlarda arayın carenizi.. @Kuzeylee profil resmi isteriz tşkler