E
eee36
Guest
fiat adı altında bakarsak yok. ama sadce eski 131 görüntüsü yok. şase motor aktarma zaten bir 131.
cevabımı ilk cümlenden aldım teşekkür ettim gerisinde sna katılıyorum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
fiat adı altında bakarsak yok. ama sadce eski 131 görüntüsü yok. şase motor aktarma zaten bir 131.
In 2006 the Tofaş Şahin was put into production in Addis Ababa, Ethiopia, by the Holland Car Company, a joint venture between a firm from the Netherlands called Trento Engineering and a local firm that was formed called Ethio-Holland. Their version of the Şahin is called the DOCC, which comes from the term Dutch Overseas Car Company and comes with a 1.6 powerplant.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tofaş_Şahin
aşağıda related kısmında 131 olduğu yazıyor.
ayrıca son bir kaç senesinde tofaş adı ile değil FİAT logosu altında murat 131 şahin adı altında satıldı.
buradada üretimi anlatıyor.
sonuca gelirsek adı bile fiat olarakta sunulmuş bir araçtır şahin.
şuan hala şahin üretiliyormu dünyanın herhangi bir ülkesinde?
linkini biraz incelersen 1986-2002 tarihleri arasında üretiminin yapıldığı yazıyor sol taraflarda... 2010'a girmeye az kaldı hatırlatıyorum
yapma etme pes et
hayalim =))
düzelttim sağda productionda yazıo