Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kısa Farların yetersiz Aydınlatması ve Araç Kumandasının Kapıyı Açmaması(cordoba 1.4tdı stylance )

Far aydinlatmasinin yetersiz olmasi sorununu ampulleri 75e yukselterek asabilirsin muhtemelen bende de ayni durum var ve bende aynisini yapacagim. 2007 1.4 tdi stylance cordobada camlari otomatik kaldirma olayi var mi ki ? Eger varsa bende calistiramiyorum:)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Far aydinlatmasinin yetersiz olmasi sorununu ampulleri 75e yukselterek asabilirsin muhtemelen bende de ayni durum var ve bende aynisini yapacagim. 2007 1.4 tdi stylance cordobada camlari otomatik kaldirma olayi var mi ki ? Eger varsa bende calistiramiyorum:)

manuel olarak var.araç anahtarını kapı kilidine takıp kilitleme yönünde çevirip bekletirsen camlar açık ise kapanmaya başlar.eğer camlar kapaılı ise araç anahtarını açma yönünde çevirip bekletirsen bu sefer camlar açılır.deneyince çalışıp çalışmadığını söyleyebilir misin.benim araç 2008 model.2007 modellerde var mı onu bilmiyorum ?

manuel olarak var.araç anahtarını kapı kilidine takıp kilitleme yönünde çevirip bekletirsen camlar açık ise kapanmaya başlar.eğer camlar kapaılı ise araç anahtarını açma yönünde çevirip bekletirsen bu sefer camlar açılır.deneyince çalışıp çalışmadığını söyleyebilir misin.benim araç 2008 model.2007 modellerde var mı onu bilmiyorum ?
Denedim ama çalışmadi maalesef. Switchlerde sorun olabilir belki. Bende aracimi alali 3 ay oldu pek keşfedemedim henuz buradan okuyarak birseyler ogrenmeye calisiyorum artik..

Aynen 2006 1.4 TDI staylance aracımın uzaktan kumandayla camlar açılıp kapanmiyor diye biliyorum benim aracimdada anaktari kilitli yönünde biraz bekleyince camlar kapaniyor.aracin sevmediğim bir yanı merkezi kilit haricinde kapıları içeriden manuel kilitlenmiyor.Sofor kapısı kilidindeki swhict bozulmuş bütün gece kapılar açık kaldı merkezi kilit kilitlemiyor,anahtar ise sadece şoför kapısını kilitliyor.kapilarin kilitleme sini bu sadece merkezi kilite neden vermişler anlamış değilim.

tamam teşekkür ederim.şimdilik anhtarla açıp kapatıyorum.müsait bir zamanımda baktırayım.çözüm sağlarsam buraya yazarım.herkese tekrardan teşekkürler.iyi çalışmalar.
[doublepost=1483035831,1482782378][/doublepost]Araç anahtarı işiyle uğraşan bir anahtarcıya ,aracı gösterdim.Aracın anahtarini kapı kilitine takıp kapıyı açtı.Ama merkezi kilit devreye geçmedi.Şunu söyledi adam;Normalde anahtarı kapı kilitine takıp kapıyı açtığımızda merkezi kilitin devreye geçip tüm kapıları açması lazım.Bu sadece şöför kapısını açtı.Kumandadan kaynaklanan bir sorundan ziyade elektriksel bir sorun var bunda dedi.Ayrıca hani araçta alarm varmış gibi yanıp sönen (fakat alarm yok)bir ışık var şoför kapısının orada .o da yanıp sönmüyor.Normalde kapılar kilitli olunca yanıp sönüyordu.O da çalışmıyor.Elektrikçiye bir göster dedi.Bende gittim elektrikçiye gösterdim sigortaları kontrol etti.Sonra detaylı bakmak gerekiyor şu gün gel aracı bırak vs tarzı bir şey söyledi.kısaca elektrikçide bir şey bulmadı.
Anahtarla kapını açıyorsan sadece şoför kspısı açılır ve kontağı çevirdiğinde merkezi sistem devreye giriyormuş gibi ses duyarsın. Fakat gene diğer kapılar kilitli kalır içerden tüm kapıları kilitleyip açan düğmeden tekrar açman lazım

Yani senin anlattığın cam yanındaki yanan alarm lambasının yanıp sönmedi normal

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen 2006 1.4 TDI staylance aracımın uzaktan kumandayla camlar açılıp kapanmiyor diye biliyorum benim aracimdada anaktari kilitli yönünde biraz bekleyince camlar kapaniyor.aracin sevmediğim bir yanı merkezi kilit haricinde kapıları içeriden manuel kilitlenmiyor.Sofor kapısı kilidindeki swhict bozulmuş bütün gece kapılar açık kaldı merkezi kilit kilitlemiyor,anahtar ise sadece şoför kapısını kilitliyor.kapilarin kilitleme sini bu sadece merkezi kilite neden vermişler anlamış değilim.
Kumandanın açma düğmesine basılı tutarsan kapılar açılıp camlar aşağıya doğru inecektir.
Kapatma düğmesine badılı tutunca kapılar kilitlenip açık olan camlar ve sanroff da kaoanaktır.
Taaki parmağını badılı tuttuğun tuştan çekinceye kadar.
Bagaj açma tuşuna basılı tuttuğun taktirde bagaj kilidin açılıp mandaldan kurtulacak fakat amortisör ve bagaj takozların elverişli olmadığından otomatik açılan bagaj özelliği olmayacak...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o bahsettiğiniz şöför kapısının yanındaki alarm gibi yanan kırmızı ışık sadece anahtar üstündeki düğmelerden kitleyince devreye giriyor merkezi kilit konusunda anahtar her hangi bir sıvı temasına uğradıysa içinde bulunan çip bozulmuş olabilir bu merkezi kilit olayınıda en kolay yetkili servislerde çözebilirsin

o bahsettiğiniz şöför kapısının yanındaki alarm gibi yanan kırmızı ışık sadece anahtar üstündeki düğmelerden kitleyince devreye giriyor merkezi kilit konusunda anahtar her hangi bir sıvı temasına uğradıysa içinde bulunan çip bozulmuş olabilir bu merkezi kilit olayınıda en kolay yetkili servislerde çözebilirsin
teşekkürler.ben de kapı kilitinden kaynaklandığını düşünüyorum.kapı kiliti yenilenirse sanki sorun çözülecek.ama serviste kapı kiliti 1,5 yıl önce 400tl idi.şimdi euroda arttı.nerden baksan 600tl dir.işçilik vs 700tl mal olur .o yüzden de servise pek yanaşamıyorum.ama çözüm bulamazsam mecbur serviste yaptıracağım

Geri
Üst Alt