Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kış lastiği tavsiye

Petlas etiket değerleri ve desen ekli gibi. Merak eden olursa. :)

6b1a86938fe9a19e1d47ba326d536277.jpg

51195876ca581a73a4e0676d3cac18b3.jpg

Iyı günler oto lastikçiyim sadece şu kadarını söliyim petlasın kaucuk ve kullanılan teknolojısı lassanın yanına bile gelemez

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: alic
Bu yüzden Lassa tercih etmeni öneririm

Kesinlikle ikisi arasındaysa Lassa. Genel olarak ise Nokian bir numaradır. Ayrıca büyük markaların 2.markalarına da bakabilirsiniz. Benim lastik boyutu 225/45/17 olduğu için continental, bridgestone, michelin, nokian yanına yanaşamıyorum (tanesi 600₺ civarı). Semperit continentalin 2.markası, 250₺ ye aldım, 3.yılı ve çok ama çok memnunum. 1 yıl Ankara 2yıl Erzincan’da kullandım.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Petlas uygun bende petlas aldım

Hanlık bence

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Dün akşam itibariyle ben de Petlas aldım. Büyük markaların ikinci markaları bana da söylendi ama emin olamadım yorum olmayınca ( yukarıda bı arkadaş bahsetmiş ama onu da şimdi okudum). Herkese kazasız belasız günler inşallah

Sent from my HUAWEI NMO-L31 using SCW - SeatClubWorld mobile app

Geri
Üst Alt