habildinar
Kayıtlı Üye
maşallah
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
SAğolllallah kaza bela vermesin hayırlı olsunMaaşallah
Yay 3 mü 5 mi diye düşünüyorumMaşallah çok iyi duruyor araç hiç bişeye gerek yok ya bi 5cm lik yay attımı tamamdır tadından yenmez bu
Teşekkürler, cümlemize key:allah kaza bela çizik vuruk vermesin inşallah güle güle keyifle kullanmak nasip etsin.
Sağolmaşallah
Sağol, aynen key:tekeini düz bastırsın makine çok deli
Bu operasyonu nasıl yapcaz peki ?Hemen on tampona bıano black operasyonu yap MASALLAH
Sağol, senden öneri bekliyorum ufak dokunuşlar için Yardımcı olursan sevinirim.Baştan yazayım yapacağım şeyler gerekirse yut dışından alınacak ufak ama güzel görünecek dokunuşlar olacak.Örneğin spoileri Leon race düşünüyorum.Yurt dışına yılda 2-3 kez çıkıyorum.Alıp yanımda getiricem vallakey:Rüya gibi
teşekkürlerMaaşallah
SağolunMaşallah hayırlı olsun..
Aslında piano black arkada da iyi duruyor.Bahsettiğimiz ön tampon petekli Fr dimi?Fotografdakı de senın tampondandı boytıp cupra yazdırdı