Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kirmiizi şeytan "10 AS 757"

Gardas bizimde aile şirketimiz var sehirici kum nakliyesi ve hafriyat ısleri yapan..çocukluğumdan beri kamyon ve tırlara aşina büyüdüm..her markasını az çok bilirim ama hiç Leonun bagajına cargonun hava tankının konabilecegi aklıma gelmezdi..vallahi tebrik ederim..yaratıcı olmuş,fakat sadece havalı korna icin bagajda o kadar yeri işgal etmesi düşündürücü ama sen sorun etmiyorsan bize beğenmek düşer..
teşekkür ederim zor ve zahmetli bir projeydi ama bu başlangıç ve diğerleri için yol gösterici oldu korna güzel oldu ama şimdi sırada ıslıktan sonra yankılı gemi kornası var hatta tır kabinlerindeki gibi temizleyici hava tabancası yaptırıcam,
dediğiniz gibi havalı süspansiyonda düşünmüyor değilim ısuzu otobüslerdeki gibi hava ventili taktırıp 403 edasıyla dolaşma gibi....

evet türkiye de tektir zamanında çok uğraştım maddiyat bi kenara sırf bu çeşit çalan marco orjinal kornayı istanbuldan 12 voltunu almak için hediye fıstık gönderdim göbülük a.ş hatır için sattı...
videolarda fazla ses çıkmıyor artık bilmem kaç desibel ama çalınca hatırı oluyor:)

http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=1679996535002&set=vb.1690220101&type=3&theater
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=1679977894536&set=vb.1690220101&type=3&theater
kardeş ben bunları göremiyom facede arkadaş olmadıgımız için mi acaba

selçuk kardeş baştan sona zevkle okudum, hayranlıkla baktım resimlere. ellerine sağlık çabana sağlık çok ince ve önemli detaylaylarla ingilenmişsin ve sonucu da mükemmel olmuş. yanlız paspas ve hala aynaların kaplanmamış olması eksik olarak kabul ediyorum biiran önce onlarada el atacağını düşünüyorum

Plakası gibi 10 numara.. 41 kere maşallah,Balıkesir e geldiğinde yakından inceleyeceğim..

selçuk vallaha büyük bi zevkle okudum hepsini eline saglık :eek:key::eek:key:
ben ençok kapı fitillerine bayıldım birde bagaj çok mantıklı geldi kesin bende yaparım tabi fikir babası sensin:D:D

Eywallah Abi:eek:key:
abi bir tabir var ama kusura bakma sakın.. sende benim gibi biraz kılsın :D titiz desek de olur değilmi :eek:bende toledonun tabanına paspasın altına dahi özel muşamba tarzı koruyucu kestirmiştim herkes gülüyordu hatta aracı yıkarken stepne vs söktüm.. bagaja dahi havuz şeklinde kestirdim baya orjinal olmuştu okadar hassas davrandımki kenarları pis durmasın diye overlok dahi attırdım.. :)

Aynen Erdem Bende şimdi arka orta tarafa bi paspas yapıcam bende overlok çektirmeyi düşünüyorum.. Kılmı denir böylesine bilmiyorum ama hastalık derecesinde titiz olduğumuz kesin kardeşim ama şunu net olarak söyliyeyim daha sonra (kullanım esnasında ve satarken) butitizliğimizin çok yararı oluyor bunu biliyorum:eek:key:

Geri
Üst Alt