Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aracın Dışına ufak tefek dokunuşlardan sonra (Malum FR donanım Olduğundan Cupra Tampon Takamazdık ) Aracın Dışıyla Bir işim Kalmadı Deyip içeriye yöneldik..
Ve 1P de en sinir olduğum iki şeyi bu gün yaklaşık 5 saatlik bir uğraşla hallettik..
İlki;
Ön-Arka Kapı Birleşim fitili (bunu bir hafta önce yapmıştım Konu Dağınık Olmasın diye Birlikte yazıyorum) Tüyapta ilginç bişey dikkatimi çekmişti Golf ve rocco larda Haatta Polonun bi kaç Modelinde bile olmasına rağmen bizim araçlarda niye yok diye takıldı kafama aslında çok basit bir olay ama maalesef yoktu.. 10 Liraya mal oldu bana geçen feshane buluşmasında ulviye test ettirdim.. Kendi aracıyla kapı kapanışındaki ses farkına oda çok şaşırdı..
Ekli dosyayı görüntüle 9075
Ekli dosyayı görüntüle 9074
Ekli dosyayı görüntüle 9076
Ekli dosyayı görüntüle 9077
abimaşallah başka bişey yaptırma stock iyidir
Eline koluna sağlık herşey çok güzel olmuş , Allah nazarlardan saklasın , kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorumkey: