Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Muratcığım, o düz ve bildiğin yolda ön lastiğin patlasa sen karşı şeride uçsan ve o kazadan sen sağ diğerleri ölü çıksa gibi bir örnek getir aklına...
Tabii Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, sen kendi bildiğin gibi sür ama kulağında üst satıra yazdıklarım bulunsun!
valla söylemesi ayıp 250 hp araba biniyorm ! yani küçük çaplı bi veliefendı hıpodromu diyelim böyle fantazilere hiç rastlıyamadımm yeni nesil çok şanslı !
kardeş bu aralar şu benzın zamlarından sonra 80i geçmiyorum desem yeridirSorun orda 250hp olduğu için. 80hp-105hp arasındaki araçlarımda bende gaza basardım araba gitmezdi. Ama basardım, 3.20d'lere yetişmeye çalışırdım. 1.2 TSI leon'la babamın 3.0 V6 TDI aracına kafa tuttuğum bile olmuştur Şimdi kaale almıyorum.
Güçlü 2 arabam oldu biri şuanki golf, biride coopers r53. 2siyle de uzun yol ve tem dışında gaza basmamışımdır. Araç güçlü olunca yersiz basılmıyor, 150hp üzerindeki araçlarla öyle gereksiz yere basılmaz. Mesela sizin yanınıza 1.6 TDI leon yanaşsa gaza basma gereği duymazsınız. Ama eminimki 2.0 TFSI A5 gelse, gaza basarsınız. Arka arkaya gidersiniz. Geçersiniz beklersiniz gelir bi daha geçersiniz. Buna eminim.
Murat senin araç E 250 coupe 7 ileri g-tronic 204 hp 500 nm Mercedesi gecer mi.?
Murat senin araç E 250 coupe 7 ileri g-tronic 204 hp 500 nm Mercedesi gecer mi.?
Ulen zaten onu gecseydin almaktan vazgececektim