alicanbasarir
Kayıtlı Üye
ahahahahah inanmam!! benim bildiğim alican araba fazla yakmasın die makas atmaz puhahapuhaha
kanka çıtırdan tatlı tatlı gidiyodum herif gaza getirdi beni napiyim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ahahahahah inanmam!! benim bildiğim alican araba fazla yakmasın die makas atmaz puhahapuhaha
o kadarda değil be hocam ne yaptın sende. daha dün akşam bi tane focus c-max le kapıştım ama geçemedimpuhaha bizimde karabükte ezmediğimiz araç kalmadı mehmet hocam
Barış kusura bakma ama yarıstıgın aracların soförleri gaza felan basıyordu dımı emınsın......
kar lambasını yakan araba hangi güçte ve motorda olursa olsun fark etmez yazmaya gerek yok o yüzden kime gösterdin falan filanları saymaya trafikte makasta çıkabileceğin hız belli bu kim olursa olsun fark etmez trafiği iyi okumak ve birazda şans gerekir arkasına girdiğin araba seni görüp azcık gaza basarsa bir ara daha açılır hepsi bu
senin videonuda izledim 245 yaptım dediğin orda kemer ikazın yanıyordu bence sen daha dikkatli ol komple seni streçlerler sonra genede cana geleneceğine mala gelsin sana birşey olmasında daha dikkat et benceSeni görüp heyecan yapıp frene basarsa da pamuk tıkıyolar mesela
hocam şöfor olayı diye bişey var söyledigim arçlar 180 200 hp süper araçlar değil gücümün yettigiyle tatlı kapışıyorız sadece tek fark ben korkuzuz dalıyorum aralara makaslara o arkada kalıyor tabiki de dragda yenerler bazıları
senin videonuda izledim 245 yaptım dediğin orda kemer ikazın yanıyordu bence sen daha dikkatli ol komple seni streçlerler sonra genede cana geleneceğine mala gelsin sana birşey olmasında daha dikkat et bence