Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kim hangi okulda okuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman bu sene zorlaman lazım biraz..5 dersin altına inemezsen 7. senenin sonunda atıyorlar..4 yada 5 dersin kalırsa 1,5 sene daha okuma hakkın oluyor..1-2-3 ders kalırsa sınırsız okuma ve finale girme hakkı kazanıyorsun:) hala sistem aynı mı bilmiyorum,ama 7. senenin sonunda,eylülde af sınavları oluyor..bi arkadaşım 12 ders verip bitirmişti o sınavlarda..

o zaman bu sene zorlaman lazım biraz..5 dersin altına inemezsen 7. senenin sonunda atıyorlar..4 yada 5 dersin kalırsa 1,5 sene daha okuma hakkın oluyor..1-2-3 ders kalırsa sınırsız okuma ve finale girme hakkı kazanıyorsun:) hala sistem aynı mı bilmiyorum,ama 7. senenin sonunda,eylülde af sınavları oluyor..bi arkadaşım 12 ders verip bitirmişti o sınavlarda..

sistemde değişiklik olmadı. bu dönem 9 ders aldım zaten bahar dönemindede 7 tane alabiliyorum sanırsam yaz okulundan sonraya bitiririm.

İstanbul Ticaret Üniverstesi-Lojistik bölümündeyim ama daha yeniyim hazırlık okuyorum =)

Kocaeli Üniv- Metalurji Malzeme Müh.
Uzadı inşallah bu sene biter :)

Koç Üniversitesi-Makina mühendisliği.

3.sınıf sayılırım :D

Sakarya üniversitesi -mekatronik bölümündeyim bende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt