Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kia Pro Cee'd GT

yıllardır insanlar seat a ön yargılı bakıyorlardı. ama ben tam tamına 9 sene bindim ve yine binerim. ama yeni leonu ne yazıkki beğenmediğimden sportage aldım.Allahım beni mahçup etmez inşallah leonda etmedi bundada etmez. işte burada da kia ya ön yargılı bakılmaması gerektiğini sizlerle paylaşmak isterim. dizayn olarak çok ciddi bir yol almışlar. pro ceed gt bunlardan birtanesi tabiki

Hadi git şimdi yeni kasa Leonu al..Efsana kasa leona göre rakipleri bile olamazken şimdi ise yeni kasa Leona kafa tutar hatta önüne geçecek hamleler yaptılar..Kötü Kia Hyundai imajını ciddi anlamda bitiren modeller ile pastadan güzel paylar almaya başladılar...Ve tercih sebebi olur haldeler...

keşke yeni leonda eskisini aratmayacak güzellikte yada dizaynda olsaydı...ahh leon ahh. güzel olaydın da 3 nesil leona binen birisi olsaydım.

Kalite iyileşti ama yinede yeterince kaliteli değil ancak araç çok yakışıklı...

Kia bence müthiş atılımlar yapıyor özellikle dizayn konusunda... Ne yazık ki 2. el olanağı düşük olduğundan alınabilitesi yerlerde... Aynı zamanında proton'un ki gibi...

Bence Bi Çok avrupa aracından daha başarılı.. Ayrıca Kia fena Atılımda bu ara :eek:key:

Geri
Üst Alt