trk_1990
Kayıtlı Üye
elinize emeğinize sağlık, çok başarılı olmuş
Eyvallah hocam çok saol
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
elinize emeğinize sağlık, çok başarılı olmuş
Elinize emeğinize sağlık iyi parlamış maşallah. Temizlemede kullandığınız ürün a101 de satılan jant temizleyici sanırım. Fiyatı muadillerine göre çok ucuz 2.5 mu 3.5 TL mi neydi lakin gerçekten iyi temizliyor. Bende özellikle uğraşmaktan bıktığım sinek bulaşıklarını temizlemede bunu keşfettim. Janttan kusur sinek ölülerine sıkıyorum cam tampon demeden fırçayla tek sürtmede çıkıyor. Jant temizleyici değilde piyasaya sinek sökücü diye çıkarsalarmış yok satarmış herhalde
Rica ederim bendeki jant temizleyicisiydi, bahsettiğim gibi böcek kalıntılarında iyi iş çıkarıyor. Sizdeki motor temizleyici dur bakalım başka ne işler yapar Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.Tşkler hocam aynen o tarz bi ürün fakat üstünde motor temizleyici diye geçiyor. Çok bi özelliği yok ama iyice sıkıp biraz bekledikten sonra su ile yıkayın diyor ama ben su kullanmadım. Bezle ulaşabildğim yerleri bazı ayrıntılarıda küçük başlı bi boya fırçası ile temizledim. Biraz uğraştırdı ama sonçuta güzel ve temiz bir iş oldu.
Allah razı olsun. Cümleten İnşallah.Rica ederim bendeki jant temizleyicisiydi, bahsettiğim gibi böcek kalıntılarında iyi iş çıkarıyor. Sizdeki motor temizleyici dur bakalım başka ne işler yapar Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.