Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kendi imkanlarımla motor temizliği(Görselli)

Mazot mu kullandınız? Sonradan farkettim plenty marka bir ürün galiba

Güzel görünüyor. Emeğinizin karşılığını almışsınız.geçen gün sanayide şuna tanık olduk arkadaşla. Yıkama yağlamacı kaputu açtı köpüğü bastı tazyikli suyla motorun her tarafını yıkadı. Şaşırdım valla iyi motora elektrik aksama bişey olmuyor.

Güzel görünüyor. Emeğinizin karşılığını almışsınız.geçen gün sanayide şuna tanık olduk arkadaşla. Yıkama yağlamacı kaputu açtı köpüğü bastı tazyikli suyla motorun her tarafını yıkadı. Şaşırdım valla iyi motora elektrik aksama bişey olmuyor.

Valla hocam bahsettiğiniz yöntemden biraz çekiniyorum açıkçası. Ben hiç su kullanmadım. İnce iş için fırça falan kullandım. Arada bi yapıyorum sürekli temiz kalıyor.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Belki de işyeri sahibinin kendi aracıydı.başkası olsa böyle bi işe girişceğini sanmam. Kameraya çeksem iyi olacaktı. Sanki aracı yıkar gibi kaputun içine motor bloğunun tüm alanına köpük sıktı sonra da tazyikli su!!! Bu bünye bunu da gördü. Demek ki var bi bildikleri:)))

elinize emeğinize sağlık, çok başarılı olmuş:)

Geri
Üst Alt