tugra kazım
Kayıtlı Üye
puhahapuhaha:hosgeldin:Yuh Adamdaki hayvan Sevgisine bakarmısınpuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
puhahapuhaha:hosgeldin:Yuh Adamdaki hayvan Sevgisine bakarmısınpuhaha
yokmu arkadaş bagınız dagınızz bide ben geleyimm mısafir olarakk bılasık yıkamaktan ellerim çatladıııpuhahapuhahapuhahaşöyle kazım abilerin bağında karın üstüne ataşı yakacan puhaha
yokmu arkadaş bagınız dagınızz bide ben geleyimm mısafir olarakk bılasık yıkamaktan ellerim çatladıııpuhahapuhahapuhaha
yaz kardeş sizin bagda yeriz inşallah yaparsın da geliriz key:key:hesabına yazıyorum o haldeepuhahapuhaha huyum kurusun napıyımm:cake:
kardeş bag sizin keçi senden sen çagır ben çevirmesini yaparımvala ben elimi sürmem kokusu gitmez bir haftaapuhahapuhahapişirin cagırın benii
vala ben elimi sürmem kokusu gitmez bir haftaapuhahapuhahapişirin cagırın benii
bah her daim hazırr sen geliyom de kardeşim keçi veya kuzu olmasada puhahapuhaha nar gibi kızarmışş tavuk yaparızz giderkende yarım kilo pastırma sıkıştırdıkmı elinee ooookardeş bag sizin keçi senden sen çagır ben çevirmesini yaparım
bah her daim hazırr sen geliyom de kardeşim keçi veya kuzu olmasada puhahapuhaha nar gibi kızarmışş tavuk yaparızz giderkende yarım kilo pastırma sıkıştırdıkmı elinee oooo