Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kechi şaka gibi vallaresimlere 3 tur baktım doyamadım
harika olmuş bence.güle güle kullan.büyük cesaret
key:türkiyede tek şirin leon oldu heralde.bu farklılığın tadını çıkar.canlısını görmeyi çok isterdim.geldiğimde yanında bi foto çekerim
Gelde gör resimler kalitesiz dolanamıyorum bakışlardan ben kafamı çeviriyorum artık millete bakamıorum ahhaha ii oldu böyle.. Diger arkadaşlarada gelirsek evet çok farklı renk biz ilk başta daha koyu parlak bir mavi yapıcaktık ama bu mavi yeni bir malzeme ve trde şuan 7-8
arabada var ama benim gibi mat mavi beyaz kombinasyonu kimsede yOk böyle bişeye kalkışmak cesaret işi yaptık olduarabamdan çok memnunum rengi tam istediğim gibi...
![]()
şuan 1 hafta sürem var ruhsata işletiorum ondan dolayı çeviren polisin gözüne sokucam ruhsatıpuhahaHakan hayırlı olsun, renk güzelmiş. Umarım Ankara 'da çevirmelere girdiğinde sıkıntı yaşamazsın![]()
Bak bu güzel olmuş işteşuan 1 hafta sürem var ruhsata işletiorum ondan dolayı çeviren polisin gözüne sokucam ruhsatıpuhaha
ilk çıkardığım gün arabayı köşe bucak kaçıordum akşamdı pek sıkıntı olmazdı sabah işe giderken normalde 2-3 polısten geçiordum o gün en az 10 polis ekıbinın yanından geçtim ama dün ek 1 kağıdını alınca polislere yakın dolanıorum bi durdusalarda belgeyi versem ellerine diyepuhahaBak bu güzel olmuş işteŞu ruhsatı eline alıpta, boynunu büküp geri getiren polis memurlarına öyle hasta oluyorum kiiiii...
Anlatılmaz yaşanır diyorumkey:
Hele ki birde " Buyrun beyfendi, devam edebilirsiniz. " dediğinde, "Ya nereye hani çay içecektik daha" demeyi resmen hayal ediyorum![]()
ilk çıkardığım gün arabayı köşe bucak kaçıordum akşamdı pek sıkıntı olmazdı sabah işe giderken normalde 2-3 polısten geçiordum o gün en az 10 polis ekıbinın yanından geçtim ama dün ek 1 kağıdını alınca polislere yakın dolanıorum bi durdusalarda belgeyi versem ellerine diyepuhahaBak bu güzel olmuş işteŞu ruhsatı eline alıpta, boynunu büküp geri getiren polis memurlarına öyle hasta oluyorum kiiiii...
Anlatılmaz yaşanır diyorumkey:
Hele ki birde " Buyrun beyfendi, devam edebilirsiniz. " dediğinde, "Ya nereye hani çay içecektik daha" demeyi resmen hayal ediyorum![]()
Rengini acik soylemek gerekirse begenmedim keci parlemen mavisi yapsaydin keske
şuana kadar renk konusunda kimseden eleştri almadım canlı halini görün derim resimlerde net çıkmamış ve günün değişik saatlerinde renkte değişior aldığı ışık miktarına göre..+10000