Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
çok geçmiş olsun.benim fikrimce kesinlikle şikayetinizi geri almayın muhtemelen para teklif edicekler almanız için.siz bunu her ne şekilde olursa kabul ederseniz çocuk babasının parasına güvenip tekrarlıycaktır.bırakın çeksin cezasını aklı biraz başına gelsin belki tekrarlamaz bu hatasını birdaha!
bende sene 24.07.1997 tarihinde bir yayaya çarptım inanınki o anki vijdan azabını ömrümde hiç yaşamadım allah düşmanımın bile başına vermesin
bence bir konuş durumlarına bak ama yinede şikayetini alacak olursan bile para alark bu işi yapma akıllanacağına inanıyorsan bence şikayetini geri al ama son karar senin inanki senin kadar onunda canı yanmıştır. son kara senin büyük geçmiş olsun tekrar
bedavadan şikayeti geri almak olmaz..
bu arada çok geçmiş olsun..
Yiğido Kazara sana falan çarpsak işimiz kolay desene