Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza

Merhaba,
Bir sigortacı olarak başımıza çok geldiği için söylüyorum.
Öncelikle inşallah tutanak tutmuşsunuz dur. Çünkü olay yerinde iken sigortayı bozdurmak istemiyoruz cebimden yaptıracağım deyip sonra telefonları açmayan çok oldu. Sigorta fiyatları zaten artık düşük hasar olduğu zaman da basamak kaybettiği için 500 600 tl artış gösteriyor. Bence aracı Avek'e çekin dosya açsınlar karşı tarafın trafik sigortasından yaptırın.
Bu arada %100 haklı çıkarsanız iyi bir ekspertiz bulun 2. bir dosya açarak aracınızın değer kaybının ödemesini alabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum, dışarda yaptırırsanız belki daha ucuza gelir fakat ya aracın değer kaybı? O transitçinin mantığıyla hareket edecek olursak bende alayım bi tane land rover çarpa çarpa gezeyim dışardan yaptrıalım, nasılsa benim değer kaybım olmaz onlarınkinde olur.... Bence servise basın gidin,dışarda kimse kaybınızı karşılamaz

Geçmiş olsun

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar araç sağdan geldiği için expertiz hatayı bana verebilirmiş ya da yüzde 50 yüzde 50 çıkar dediler. Tutanak tutturduk evet ama ilk kazam olduğu için neyin ne olduğunu bilmiyordum. Tutnaktaki çizimde sanki o ana caddeden geliyor ben aradan çıkıyorum gibi görünüyor ama tam tersi onun girdiği yol ara yol benimki de ana cadde değil ama onun yoluna göre daha uzun ve işlek bi yol.

Kasko yok, trafikte karşılamaz ise tüm masrafı ben ödemek durumunda kalacağım. Tekerlek taşıyıcı yamulmuş, onunle birlikte aks bilye baya değişmesi gereken şey var. Çamurluk ve far da değişecek. 3bin lira gibi rakamlar bahsediliyor ve bunlar orjinal parça değil.

Anlamıyorum ben yolun ortasına kadar gelmişim adamı görüp direksiyonu kırıp fren yapmışım. Adam direk daldı bana ne fren ne başka bişey. Sadece sağdan gelen o diye ben hatalı çıkacağım. O zaman alalım arabaları yaptırmak istediğimiz yerleri karşımızdakini sola alarak vuralım karşı taraf ödesin. Çok saçma geldi bana.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Kardeşim far aksarayda 300-350tl,o çamurlukta 400-500arası tutar ama tekerleği bilemem.hiç boşuna aracına hasar kaydı yazdırma yaptır geç kardeşim

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt