Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
orada soldan patlak siyah bir leon vardı o pert olduysa onun parçalarını aktarıverin senin arabaya orjinal boya ayırmaz iyi olur birde olmuşken ön tamponu cupraya çeviriver çıksın aradan bahane ile
teşekkürler arkadaşlar
yekta abi tşk. ederim eksik olma şimdi araç servisde exper i bekliyoruz bugün yarın gelirmiş sonrasında araç isticem kaskodan tamirde 10 gün falan sürermiş inş kaskom delinmez
google earth den baktım benim geldiğim yol cadde adamın çıktığı yol tali yol ama herhangi bir levha yoktu bi kaç resimde ekleyim
Ekli dosyayı görüntüle 6325Ekli dosyayı görüntüle 6326
ben çok hızlı değildim 2 mt civarında durdum ama adam resmen bana çarparak durdu en az 50km vardı hızı aracın ne kadar sağlam olduğunu birkez daha anladım gerçekten çok saplam araclarımız var kapısı bile açılıp kapandı servise kendim gittim araç sorunsuz bi şekilde yürüdü
şimdi benim asıl merak ettiğim kasko parayı suçlunun sigortasından alıcak ama burda bana yüzde kaç oranında suç verirler bu oran kasko delinmesine sebep olurmu acente p suçlu o 0 sensen delinir falan dedi orda beni kandırıp kaskoyu delme ihtimalli yüksekmi suçlu tarafın belli olmasıda bi 2 ayı bulurmuş
dediğim gibi tali yoldan çıkan o ve ben yolu ortalamıştı yandan vurdu