tugra kazım
Kayıtlı Üye
ben giderim fırsat buldukca kayseri macına emre yanii sende görüyorsun kale arkası haricinde destek yok onlarda zaten belli bi grup bide hakkaten asgari üçretle calısan bir kesim malesef cogu bursa macında 10 tl verdim kale arkasına oda oynadıgı oyunda zevk vermedi 1 tl iken gene doluyu sayılırdı staddYazdıkça canım sıkılıyor bu konuyu ama değinmem gerek daha büyük sorun var aslında... Kayseri çok kozmopolitik yapıya sahip olmamasına karşın nüfusumuzun yaklaşık %50'si NET Kayseri'li...Diğer yarısının çoğunluğu zamanında şehrimize göç yapmış çevre illerden(Sivas-Yozgat-Kahramanmaraş) gelmekte. Doğudan gelenler de var.
Bir de bu şehir yıllardır 2. ligde sürtüp son yıllarda süper lige çıktı, yani yaşı 40'ı bulanların dışında Kayseri' de Kayserispor'u tutan insan sayısı çok düşük... Özellikle gençler yani yaşıtlarım biraz büyüklerim ve küçüklerimin neredeyse tamamı GS-FB-BJK (Alfabetik ters sırada yazılmıştır) taraftarı... Kuzenlerimi bile Kayserisporlu yapamıyorum, ille GS diyorlar babaları yüzünden...
Kimseyi suçlamak gibi bir amacım yok, bu bana kesinlikle düşen birşey değil, sonuçta istediği takımı tutmak herkesin hür iradesinde bir durum,siz; SCW Kayseri ekibinin tuttuğu takımları değerlendirerek bile bu stadı neden dolduramadığımızı görebilirsiniz...