Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kayseriden kimler var arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArkadaşLar gene yapsak mı bir şeyLer ? ne derSiniz

geçen ay malatyadan seatımı özsaya bakıma getirdim .şehirde biraz gezdim bayağı bir seat gördüm. özellikle leon vardı .malayada fazla yok seat .bayisi olmadığından sanırım. keşke olsaydı.tebrik ederim sizleri böyle güzel organizasyonlar yaptığınız için.keşke bende kayseride olsaydım

evet Kayseride bayağı leon var ama kayseri biraz pasif duruyor bu duruma illa dürtmek lazım yani merak edip araştıran yok olsa aslında dediğiniz gibi çığ gibi leon var kayseri ;)

Leon çok ama siteyi takip eden veya bilen yok bi buluşma daha yapalım bence ne dersiniz Kayserili seatçılar :D

abilerim son sözü sizden bekliyorum gerçekten kayseriden ikinci buluşmamızı yapsak ne dersiniz :) :confused:

arkadaşlar ben ayın 1nde kayseriye gelcem kıbrıstan ama altımda corolla 2009 var aranıza katılamam mı?:)

buluşma sonucTa tanısıp kaynasmak amaclı oldugu icin katılmanızda bi sıkıntı olmaz diye düşünüyoruz
yapaLım artık bi buluşma daha gençLerin kanı kaynıyor :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt