Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kayseri 30 kasım 2012 organizasyonn resimler

allahhhh allahhhhhh kazım yapma böle şeyler şimdiden gidip puusya yatacam puhahapuhahapuhaha
puhaha:Dpuhaha yok yok vela havle de zature nöbeti gecirin vala sogukta sen lazımsın bizee :Dbu sefer olacak relax olunn:eek:gecen sefer kurt kapanı taktigi olmadı bu sefer gerilla taktigi ile yaklasın vur kaççpuhahapuhaha yoksa başka çare bulacam artıkk:D:D

Yiyecekler ve ortam süper, Afiyet olsun arkadaşlar...
Hafta içi vakit bulupta forumu açamadım, Cuma günü org olduğunu bilseydim kesin katılırdım :) Neyse kısmet değilmiş.

Yiyecekler ve ortam süper, Afiyet olsun arkadaşlar...
Hafta içi vakit bulupta forumu açamadım, Cuma günü org olduğunu bilseydim kesin katılırdım :) Neyse kısmet değilmiş.
bidakine mutlaka bekleriz tabi hem tanışmış oluruz :)bizi takibe devam :eek:

iki fincan tük kahvesi ve 6 lı soda anca rahatlattı abi :eek::eek::eek:

kayseri vallahi helal olsun sizlere çok sıcak ve lezzetli bir ortam emeğinize sağlık:eek:key:

Geri
Üst Alt