H
HaKo
Guest
oranında anasını ağlatırlar yakında
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yaa ben bu habere yorum yapacaktım tatsızlık çıktı neyse durum sakinleşti yapabilirim artık...
haber başlığı altındaki resim ne kadar yusuf'a benziyor ormanda kaybolan akrabaları olabilir mi yeni tür diye kekleniyor olabilirmiyiz dna testi istiyorum ben
oranında anasını ağlatırlar yakında
yaa ben bu habere yorum yapacaktım tatsızlık çıktı neyse durum sakinleşti yapabilirim artık...
haber başlığı altındaki resim ne kadar yusuf'a benziyor ormanda kaybolan akrabaları olabilir mi yeni tür diye kekleniyor olabilirmiyiz dna testi istiyorum ben
şimdi ben yusuf ve volkan'ı bir araya getiricem aradan bir süre geçicek bunlar samimi arkadaş olucak sonra kafa kafaya verip banada posta koyarlar bunlar.en iyisi birbirlerine dargın kalsınlar.
estafurullah abi ne haddime
yakınına bir tekel bayii ohh kratere karşı fena olur