Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senin söylediğin de mantıklı Taha ama işte aradaki fark çok uçurum olursa ona yanaşmaz sanırım. servisi arayıp sorması lazım o zaman.
Tanıdığınız kaskocu varsa kasko yapar.Enes bu konu hakkında Burçak'tan daha güzel bilgi alabilirsin.
Tampon değişeceği zaman servisle konuşursanızda büyük olasılık farkı vererek halledersiniz.
Geçmiş olsun.
xx
Cupra tampon var gibi işletip risk alamaya gerek yok..
zaten kaskosu yapıldığın araç hasarlı olucak..ben o riske girmezdim tamponun farkını verip öne Cupra tampon alırdım..
biz öyle yapmıştık abi başka türlü kaskodan takılmaz cupra tamponu ondan sonrada zaten servis fatura kesiyor o faturaylada acentede kaskoya işletti cupra tampon diye bi sorun olmadı 30-40 tl fazladan ödüyorsun kaskoya öyle olduğunda
bu arada o tamponu atmayın lazım olacak 1-2 iş için..
Bende bu konunun arasında bişi sormak istiyorum basından bu durumun gectiği üyelerimiz var ben cupra tamponumu işletmek istiyorum kaskoma maliyet nedir neler yapmam lazım 2. el alıcam tamponu ?