Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

!! KarşınızDa İbizaa Bi-Xenon Mercek Far !!

bendeki farları görmüşsündür bende zaman bulursam işi halledecem o yüzden soruyorum benim takacağım mercekleri uzuna kısaya ikisinede mercek uygulanmış durumda bende uzuna xenon almayacam ama sarı sarı çakacak kötü durursa ampülün fişini çekerim bende:)

bendeki farları görmüşsündür bende zaman bulursam işi halledecem o yüzden soruyorum benim takacağım mercekleri uzuna kısaya ikisinede mercek uygulanmış durumda bende uzuna xenon almayacam ama sarı sarı çakacak kötü durursa ampülün fişini çekerim bende:)

he anladım pekı mercek cakıcakmı uzunları ıptal edıcende :D

mercekteki motora uzunlardan kablo çekiyorsun selektör yaptıgında mercek çakmış oluyor ampulü devre dışı bıraksamda çakacak ama ben ampulü devre dışı bırakmam büyük ihtimal

yusuf cok hizlisin masallah :) guzel gunlerde kullan :)
bi-xenonlarinla cok can alacaksin :)

merak ettiklerim ve soracaklarimvar ama yazzmaya useniyorum; isten yeni geldim. en kisa zamanda da canli gormek istiyorum :)

Güzel olmuş kardeşim farlarını açık kullan :)

yusuf cok hizlisin masallah :) guzel gunlerde kullan :)
bi-xenonlarinla cok can alacaksin :)

merak ettiklerim ve soracaklarimvar ama yazzmaya useniyorum; isten yeni geldim. en kisa zamanda da canli gormek istiyorum :)

Teskkur ederım rıza valla bı xenon olayı cok cok guzel bısı :) Hafta içi bir gün bulusalm canlı canlı gorur sorarsın soruları bıde senın su arabya bı bakalım sırada chıp var :cool:

Geri
Üst Alt