erkani
Forumdan Uzaklaştırıldı
listeye ekledim kardeşim senimi kırcamTekrar kazaszı belasız Allah kem gözlerden sakalsın diyorum abi... Erkan abi Piano black diyorum... anladın sen
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
listeye ekledim kardeşim senimi kırcamTekrar kazaszı belasız Allah kem gözlerden sakalsın diyorum abi... Erkan abi Piano black diyorum... anladın sen
muratım jantları aldım musait olunca taktırıcam ama param bitti bi xenon seneye kaldıhayırlı olsun abi başarılı olmuş bi xenon eksik birde jant sonrasında şamda kayısı
saolasın ersoy abimMaşallah kardesim on numara olmuş Allah kazalardan nazarlardan korusun ins.
amin kardeşim saol.logo iptali düşünmüyorum fakat spoyler takıcam ama özel yatırıcam ibherdesign spoiler bulmam lazımAllah ağız tadı ile bindirsin abim.Allah kaza bela vermesin.
araç çok şık olmuş.logo iptali ve arka spoiler düşünebilirsin.
seneye inşallah paralar bittisüper görünüyor ayrıca mercekli far gerekli diye araç bağırıyor