RickPierOneiL
Kayıtlı Üye
40 MPH hız ile çarpıyorlar.
Bazı araçlarının carpmayan kısımlarınında hasar alması enteresan.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
40 MPH hız ile çarpıyorlar.
Kaç km süratle çarpışma oluyoki ben 60km veya 80km diye biliyorum ama bilen varmı?
Paylaşım için teşekkürler üstad
Ben Yine Şunu Merak Ediyorum En çok niye Alman Otomobilleri ve hatta VAG grubu üyelerinin d segmenti araçları sokulmuş bu teste ve niye testte acura ve lincoln dışında , ford, citroen, fiat, renault, toyota, chavrole, v.s araçlar yok.. ve bir de neden ön sol köşe...
Bana hiç de b soruların cvb tesadüfi bişeymiş gibi gelmedi doğrusu pek önemsemedim o yüzden bu sonuçları..
Ben Yine Şunu Merak Ediyorum En çok niye Alman Otomobilleri ve hatta VAG grubu üyelerinin d segmenti araçları sokulmuş bu teste ve niye testte acura ve lincoln dışında , ford, citroen, fiat, renault, toyota, chavrole, v.s araçlar yok.. ve bir de neden ön sol köşe...
Bana hiç de b soruların cvb tesadüfi bişeymiş gibi gelmedi doğrusu pek önemsemedim o yüzden bu sonuçları..