Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
EP3 Type-R'larla S2000'leri geçiyo. Ayrıca 3.0 Cabrio E36 M3'üde geçmişliği var.senin araba ep3 typerla ne olur acaba
231hp standart egzozuyla aldığı değer. Şu an 250hp 260hp arası vardır.bu arac su anda 231 hp mi?
EP3 Type-R'larla S2000'leri geçiyo. Ayrıca 3.0 Cabrio E36 M3'üde geçmişliği var.
231hp standart egzozuyla aldığı değer. Şu an 250hp 260hp arası vardır.
Yurt dışında neler var Şemun bilsenbu tuysiklet arabaya bu kadar hp aman dıkkat
kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileklerimle birlikte bu akşam ümitköye gelmeni istiyorum gelmezsen kulaklarını baya bi çınlatıcam haberin olsun
emrecim en sonunda aldın. hadi hayırlı olsun. gerçekten on numara bir araçtır. değerini iyi bil. kazasız belasız sürüşler kardeşim.[/QUOTE
çok teşşekkür ederim mehmet abi darısı senin başına olur inş
farklı ve mantıklı bir seçim olmuş. Hayırlı olsun.
gerçekten başta ben bile hani böyle bişi yapılırmı diyodum ama alınca değer abi çok mantıklı bişi yapmışım diyorum :d
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
Bugünkü resimleri ekliyorum şimdi gerçi Emre titretmiş hep..
senin makinende iş yoktu olum 4 mp makine pehhhhh