Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaportada Küçük Turuncu Noktalar!!!

bence sorun arabanın güneşte kalması belliki tozlar uçuşmuş arabaya konmuş güneşte yakıp arabaya yapıştırmış kil çıkartır

boya yapılan bir yere yakın kalmış aracınız kil yardımıyla çıkacaktır sorun yok

Boya yapılan bir yere yakın koymuş isen oradan rüzgar ile arabaya saçılan noktacıklar muhtemelen...Yıkamacıya götürün onlar çıkartıyor...

arkadaşlar arabam henüz 13 günlük ve bugün ilk kez aracı yıkattım ve sonrasında kaportada yüzlerce çok küçük turuncu noktalar olduğunu fark ettim. Tırnakla dahi zorla çıkan lekeler. aracımı hiç bir şekilde ağaç altına park etmedim yani reçine olması imkaansız. Sanki bana bayiden böyle çıkmış gibi geldi ne diyorsunuz bu işe ne yapabilirim.
Hoşgeldiniz. Aynı şey benimde başıma gelmişti. o kadar yeri değildi araç 4 aylıken. yazın bi yerde park ettikten sonra olmuştu.. elle biraz zorlayınca çıkıyorsa dert etme.uzaktan gelen plastik boyadır. ben bişey yap(a)mamıştım. kendiliğinden çıktı..

Bugün servise götürdüm ve şükürler olsun kille hallettiler. Yalnız şu var bu sıfır araçların bir çoğunda var oradaki diğer araçlarıda inceledim. kısa vadede sorun yaratacak şeyler değil ama uzun süre kalırsa boyaya da iz yapıyormuş.

sinek pisliğini düşünündünüzmü hiç çok ilginçtir aynen boya serpintisi gibi oluyor kuruyunca

Bazen bu tür şeyler oluyor ama çıkabilecek türde sanırım.

Geri
Üst Alt