kirlisakal
Kayıtlı Üye
takma kafana düzelir...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eyvallah abicim sağolasıntakma kafana düzelir...
tuzlu derken ciddi miktarda bu kadar ufacıcık bişey için benden 300-400 alırlar mı merak içindeyim doğrusuGeçmiş olaun çok faZla bişey yok boyasız düZelten yerler var ama biraz tuZlu
Beni EDS leri iyi tanır
usta okurken lafın başında korku uyandırdın çok fazla bir şeyi yok ankaradayım cumartesi hallediceğim resimleriyle birlikte atarım insallah.Çok harika bir göçük bu. harika demem yanlış anlaşılmasın cok rahat cektırebılecegınız bi göçük. ıstanbuldaysanız yonlendırebılırım. forumda yenıyım kım nerden bilemiyorum.
usta okurken lafın başında korku uyandırdın çok fazla bir şeyi yok ankaradayım cumartesi hallediceğim resimleriyle birlikte atarım insallah.Çok harika bir göçük bu. harika demem yanlış anlaşılmasın cok rahat cektırebılecegınız bi göçük. ıstanbuldaysanız yonlendırebılırım. forumda yenıyım kım nerden bilemiyorum.
usta okurken lafın başında korku uyandırdın çok fazla bir şeyi yok ankaradayım cumartesi hallediceğim resimleriyle birlikte atarım insallah.
peki ortalama fiyatları nedir ? istanbulda