Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapı kilit sorunu

Tamam dönüs yapıcam

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı sorun bende de oldu. Benimkin de kilit içinde bulunan motorlarda arıza var dedi. Lehimle halletti düzeldi. Ama 120 tl mi aldı. Ellerine sağlık ama kapı kartonuna zarar vermeden söktü taktı. İşi bilene git kartonunu yemesin.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba bende bişeyler yazayım. Altea XL aracımla aynı sorun oldu bi kaç Video izledikten sonra kendim yapmaya karar verdim kapi iç plastiklerini döktüm başladım Sol arka kapı önce yaptım mekanizması söküp cikarttim içini açtım iki motor var bu uzaktan kumandalı arabaların motorlarından motorların oturduğu yuva vardı ordaki bakır bacaklar motora temas etmiyordu biraz tornavida yardımı ile duzelttim sonra topladım ve taktım sonuç mükemmel ve büyük sevinç

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt