Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapı kilit sorunu

Arka kapi doseme icinde switch degisecek muhtemelen...ucuz parca 20~30 lira...

Hey gıdı günler seat da gerı dondum bu arada :)

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Switch arizasi...doseme sokme+ switch 100 lira sıkışmış :D

O kdar tutuyormu ya :)

Bu arada 2009 leon full ne kadardır sen ce

Bilmem ki sation mu...sahibinden gore kiyaslama yapabilirsin...swich ucuz kapi doseme sokulecek ne tutar usta bilir...

merhaba
konuya bende dahil olayım bende de altea xl 2011 staylance var aynı sorun bende de olmaya başladı sol arka kapıda kapıları kumandadan açıyorum sol arka kapı açılmıyor içeriden açtığımda açılıyor.kumandadan açtığımda kapıdaki açma sesini duyuyorum ama açmıyor.aynı sorun bazen de sağ ön kapı için oluyor. birde kapıları içeride iken kilitlediğimde kilitlenmiyor yada 20 km hıza ulaştığında sürekli bir gığ sesi kapıyı kilitmeye çalışma yapıyor ama yapamıyor orta konsoldan kilitlediğimde oluyor.
biraz uzun oldu ama seat ın kronik sorunu mudur anlamadım.

teşekkürler.

aynı sorun mk2 kullanıcılarının hemen hemen hepsinde var galiba. benim de aynı şekilde sağ kapıda yapıyordu kendiğinden düzeldi. :) kumandadan açma tuşuna birkaç kez basmam gerekiyor ama, tek seferde açmıyor, 2. ve 3. basmada açıyor.

Geri
Üst Alt