mertcelik3576
Kayıtlı Üye
Teşekkürler
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu ses bende de vardı ve nereden geldiğini tam olarak çözdüm. Şöyle ki; bu sesin kapı menteşeleri ile hiç alakası yok. Bu ses kapı alt fitillerinin tozlanmasından ve kurumasından dolayı çıkıyor. Hem kapı altındaki fitillere ve ona temas eden fitile silikon sprey sıkarsanız düzelecektir.Çok ince bir ses duyulmuyor sadece ortam sessiz olumduğunda birde çok yavaş bir şekilde kapatırken incecik bir ses geliyor sonradan düzeldi destekleriniz için teşekkürler .
Bu ses bende de vardı ve nereden geldiğini tam olarak çözdüm. Şöyle ki; bu sesin kapı menteşeleri ile hiç alakası yok. Bu ses kapı alt fitillerinin tozlanmasından ve kurumasından dolayı çıkıyor. Hem kapı altındaki fitillere ve ona temas eden fitile silikon sprey sıkarsanız düzelecektir.
Islak mendil ile silin sesin gittiğini farketeceksiniz. Ama ıslak mendil çözüm değil fitil koruyucu ya da silikon sprey sıkmalısınız.Hocam eminmisiniz ben kapıyı hareket ettirince geliyor çook ince bir ses araç daha 1800 km de 11 aylık .Denerim yinede teşekkürler.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
2 ya da 3 ay sonra tümseklerden geçerken, gıyık gıyık gibisinden sesler duyarsanız bir epic açarsınız tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Sorunun çözüldüğüne sevindim.Ekli dosyayı görüntüle 22564
Sesin kaynağı burası fitiller çarpıyormuş..İsmail abinin dediği gibi.
2 ya da 3 ay sonra tümseklerden geçerken, gıyık gıyık gibisinden sesler duyarsanız bir epic açarsınız tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Sorunun çözüldüğüne sevindim.
Merak etme onlarda da oluyor bu ses. Kapı kenarlarındaki kadife fitiller yapıyor. Tozunu saf su ile alıp temizleyince geçiyor.Ne gibi bir ses ?İlk defa seat aldım önceden vw kullanıyordum araştırsaydım almazdım açıkçası.