Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Galiba alt tarafa yerlestircem esigi o kisim dahada yipraniyor, arkalr 2 numara onler 1 numara.Üst kısımda daha güzel görünüyo sanki bide cam filmi kaç numara
foruma olan duyarlılığınız için scw adına çok tşk ederim...kapı eşiklerini 39 TL'ye aldım nerden aldığımı size özelden atabilirim burdan firma ismi yazarsak kurallara aykırı oluyormuş..
Gerçekten çok yakışmış güle güle kullanın... Kapı eşiklerini aldığınız yer ile ilgili bana da firma bilgisini özelden iletebilir misiniz?kapı eşiklerini 39 TL'ye aldım nerden aldığımı size özelden atabilirim burdan firma ismi yazarsak kurallara aykırı oluyormuş..
Teşekkür ederimArkadaşlar ürünü aldığım yeri soranlar ve telefon numarasını isteyenlere özelden mesaj atılmıştır bilginize!!
sistem kurbanı olmuşsun bizle alakası yok gitti geri geldiGaliba alt tarafa yerlestircem esigi o kisim dahada yipraniyor, arkalr 2 numara onler 1 numara.