ONUR AKÇA
Kayıtlı Üye
kapı kaldırıma surtunce o dedenın yaptıgındakı gıbı o sesı tahmın edebelıyorum o ıcını cızzz ettıren sesı Hasanım.Bos koy gıtsın emın ol orası cızılse boyası bıle kalksa gozukmuyor.Bındıgın yanına kar kalcak nekadar ustune gıdersen okadar cok sey olur neyazıkkı bana guven.Benımde ıcım cız edıtyor o dedıgın olunca ama malesef oluıyor kacınılmaz seyler bunlar.yok kapı altını vuruyorlar. bizim ailede vuran yok babamdan oyle bır korkuyorlar kı kaldırıma yakınken kapı cok acılabilse bile az acıp ınıyorlar sıkış tıkış bizim ailede vuran yok cok sukur vuranı şişe dizerim zatende . Geçtiğimiz günlerde dedem bizim arabaya bindi HY0554 te oldu Style olan aracta . Dedem bizim arabaya ne zaman binse anasını ağlatır arabanın arabanın koltuguna oturur sonra kapıyı hızlıca bır kapatır taaaaak. geçenelerdede babam dedemin yine kapıya yapıcaklarını bildiği için kaldırıma uzak bıryerde arabayı durdurdu uzak durmasına rağmen kapıyı sonuna kadar açtı dedem kapının altını vurdu sonra ıstıfını bile bozmadan kapattı kapıyı ıyı aksamlar dedi. Ulan kaldırıma uzak bırakmısız vurma dıye sonuna kadar actı kapıyı vurdu. Orayada yapıştırma fitil fln takıcam zarar görmesin var elimde birtane onları yapıstıracam ben.