Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kahvaltı org.sohbet

abi 9 benim ki oluyo yeniler 10..

araban çok güzel abi sevmemen için sebep yok..
ya da var sadece 1 tane.. :)

neyse işte dediğim makyajsız bendeki kasalar kabulum olabilir. hele bide gri denk gelse de üzerinde ne var no yok söküp birbiriyle değişsek süppeeerrrr olur:) çok şey istedim galiba:D

Harika birgündü biz hala kıvançla eşiyle devam ediyoruz tüm SCW ailesine yönetime ve erya ya çok teşekkürler ailecek büyük keyif aldık....:)

organızasyonu duzenleyen ve gelen herkese çok teşekkür ederım.süper bi gundu bol bol kahkaha bol bol yarış vardı =)

bu fiyata çok fazla bakmaya gerek yok zaten değerinde istiyor eleman.

Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:D kalsın abi eldekini yer bitirir sonra ben malum yerden yüksüz kalır gece uyuyamam öyle borçsuz borçsuz sakin durmaktan:)

Aceleye gerek yok abicim, ben bedavaya getirecem araba işini inşallah o yüzden çok rahatım.

ahahahahahah araba da mı bedavaya gelcek Faruk abim.. :D :D :D :D :D :D

elbette Yiğit, acele edersem fırsatı kaçırmış olurum yıl sonuna kadar tiyo var beklenti var ardından şimdiki gibi bi grafik yakalarsam olay bitecek inşallah sen rahat ol:D

inşallah istediğin gibi olur abim yeter ki mutlu ol.. :) :)

her zamanki gibi çok eğlenceli ve güzel bir gündü,, emeği geçen herkeze tesekkür ederim..

olm sen hangi ara girdin netede yazdın? :)

Bu arada gelenlerin ayağına sağlık her zamanki gibi süper organizasyondu katılım yüksekti :)

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

ayrıca herkeze teşekkür ederim emeği geçenlere :)

Geri
Üst Alt